KUUTTAREN MITTATILAUSKORUT

Metsänemäntä Mielikki ja metsänhaltia Tapio saivat kutsun vesiemo Wellamon ja vedenhaltija Ahtin tyttären häihin. Mielikin tyttäret Tellervo ja Sinipiika tiesivät, että morsiamen veljet olivat vapaita ja komeita nuorukaisia. Siksi tyttäret halusivat laittautua juhliin oikein kauniiksi. He tilasivat Pohjolan tyttäriltä uudet puvut ja Kuuttarelta niihin sopivat korut. Pukujen silkkikankaista Kuutar loihti säkenöivät kaulakäädyt, heilahtelevat korvakorut, kämmenselkää koristavat sormukset, uljaat rannekorut ja kokonaisuuksiin sopivat juhlalaukut, jossa Tellervo piti sammaleenvihreää ja Sinipiika koivunvalkoista huulipunaa. Vedenemon nuorukaiset ihastuivat Mielikin tyttäriin, joten satu päättyy onnellisesti.  

Sinä voit tilata tämän päivän Kuuttarelta täsmälleen pukuusi sopivat asusteet, sillä ne voidaan valmistaa pukukangasta hyväksi käyttäen. Näin saat uniikin kokonaisuuden juuri sinulle. Kuuutar tuntee mittasuhteet ja väriyhdistelmät. Pukeudu pukuusi ompelijan luona, lähetä tilanteesta kuva sekä ylijäämätilkkuja. Valmiit asusteet lunastat vasta kun olet ne sovittanut ja hyväksynyt.    


PÄIVÄTTÄREN KIERRÄTYSKORUT 

Päivätär kerää kaikkea hauskan näköistä ja mielenkiintoista, varastot ovat täynnä löytöjä; kruunukorkkeja lähiöpubista, rikki menneitä helmikoruja, hylättyjä palapelejä. Päivätär tekee intohomolla ja asettaa valmiit korut Päivättären Puotiin.  


Korvakorujen koukut ja riipusten lukot uusia, kaikki ruostumatonta kirurginterästä. Teräksen pinta ei tummu kuten hopeoitu tai hopeinen. 

Pyynnöstä vaihdan mielelläni korviksiin täyshopeiset (925) lukkokoukut 2€ lisähintaan. 

Korvakorujen avokoukuissa on aina mukana muoviset stopparit.


Uniikki: Voit löytää korun, jota ei ole kenelläkään muulla.

Pieni sarja: Joitain koruja on vain pieni erä, eikä myöhemmin tule enää samanlaisia. 

Pitkään saatavilla: Joistain materiaaleista voin tehdä pitkiä sarjoja, esimerkiksi kruunukorkeista, jos vain jaksan hakata - ne ovat yllättävän vahvaa metallia.